Inbjudan 2019-01-26-27

Nu tar vi inte emot fler anmälningar av katter till utställningen.

BEKRÄFTELSER kommer att börja skickas ut i mitten av december. Efter det kommer bekräftelserna skickas ut löpande. När samtliga bekräftelser är utskickade informerar vi om det här. Då kommer vi också skriva hur ni går tillväga om ni saknar bekräftelse.


Inbjudan 26-27 januari 2019 till NERKs 84:e och 85:e internationella utställning.

Invitation in English.

Katt som inte finns registrerad i SVERAK/är under registrering
Länk för anmälan av katter som inte är registrerade i SVERAK, till exempel under registrering eller registrerade i annat FIFe-förbund. OBS! Länken fungerar endast under tiden som anmälan är öppen.

Veterinärbesiktning sker med stickprovskontroll

Lördag & Söndag kl 07.30 – 08.30

Veterinär finns tillgänglig hela helgen och kontroller kan även ske under dagarna. Stamtavla/huskattbevis eller under reg.intyg, ID-märkning samt giltigt vaccinationsintyg ska uppvisas. (enligt SVERAKs regler).

Kattsand

Lupus sponsrar med kattsand till våra utställda katter, tack!

Skaffa pass på utställningen

För katter som deltar på utställningen finns det möjlighet att skaffa pass hos en av våra veterinärer på plats för 395 kr. Gäller endast katter som är på utställningen då det är ID-kontroll. Betalning via Swish eller kontant.

Hotellbokning

I inbjudan hittar ni hotell. VIKTIGT! Det går bara att boka hotellrum direkt via hotellen med den bokningskod som är angiven i inbjudan.

Hitta till Conventum Arena!

Conventum Arena
Fabriksgatan 28 (mittemot Scandic Grand)
702 23 Örebro

Meny cafeteria

Presenteras några veckor innan utställningen.