För besökare

Under två dagar fyller vi Conventum Arena med hundratals katter och kattvänner! Här ges besökarna möjlighet att se en mängd olika raskatter och huskatter.

Utställningen sträcker sig över två dagar, 8-9 februari 2020 och är öppen för allmänheten 09.00–16.00 båda dagarna.

Entréavgift: 75 kr (biljetten gäller för båda dagarna). Barn under 16 år går in gratis.

Servering: Det finns ett varierat utbud av olika lunchrätter och fika.

Montrar på tillbehörsmässan

I januari presenteras vilka företag och organisationer som kommer att finnas på NERKs utställning i Conventum Arena

Kan man betala med kort i försäljningsmontrarna?

I många montrar går det bra att betala med kort eller Swish, men vi kan inte garantera att det fungerar i alla montrar. Vårt tips är att ta med lite kontanter också för säkerhets skull!

Bankomat

På Drottninggatan mittemot Conventum Konferens samt i varuhuset Krämaren.

Handikappsanpassning

Conventum är handikappanpassat. Bland annat ligger entrén i markplan, hiss finns upp till cafeterian. Det finns handikappanpassade toaletter på markplan. Ibland kan det vara lite trång mellan kattburarna pga stolar mm men vi ska påminna om att vi ska hjälpa till att göra det framkomligt.

Hitta till Conventum Arena

Lokalen för den stora kattutställningen är Conventum Arena i Örebro. Conventum Arena ligger nära ett flertal parkeringshus och ligger nära Södra station (tåg) och buss stannar i närheten. Scandic Grand hotell ligger mitt emot Conventum Arena

Tåg: Går du av på Örebro Centralstation så tar det ca 15 minuter att promenera till Conventum. De allra flesta tågen stannar på Södra Station men sök via nätet på www.sj.se eller www.resplus.se för att vara säker.

Buss: Buss nummer: 5, 6 och 22 stannar vid Conventum (Olof Palmes Torg). Dessa bussar går regelbundet och från stora delar av Örebro. Många av övriga busslinjer passerar även förbi Våghustorget och Konserthuset vilka inte ligger långt ifrån Conventum.

Parkering:

Hitta parkering.

Conventum Arena i Örebro

Conventum Arena ligger i centrala Örebro. Adressen är Fabriksgatan 28, Örebro. Karta och vägbeskrivning finner du här: Hitta hit

Nerikes kattklubb finns på Facebook och på Instagram #nerikeskattklubb