Kattcafé 1/6 med föreläsning – hur mår din katt?

Föranmälan senast 29/5:

https://ww2.nerk.se/anmalningsformular-aktiviteter

KATTCAFÉ– TEMA: Hur mår min katt?

Föreläsare är veterinär Ingrid Wennerlund, Sellvens Smådjursklinik

Plats: Café Skogen, Sörbyvägen 15, Örebro

Datum och tid: lördagen den 1 juni 2019, kl. 1000-1400.

Kostnad:

Medlemmar i NERK kostnadsfri medlemsförmån

Medlemmar i KLISA 50 kr

Övriga deltagare 150 kr

Betala via Swish 1232184968 eller bankgiro 179-7059 senast 29 maj.

NERK bjuder på smörgåstårta och kaffe!

Välkommen till en föreläsning som vänder sig till dig som kattägare. Vi kommer att ha fokus på kattens fysiska välmående.

Vi får information från veterinär Ingrid Wennerlund om vaccinationer, hälsokontroller och kastrering. Vi pratar om säker miljö för katten och avslutar med när katten blir gammal. Du får tips och råd om hur du själv kan göra kontroller av din katt. Ingrid är själv kattägare.

Hälsokontroller (kolla kattens tandkött, urinvägsinfektion, midjemått mm)

Förgiftning

Vaccinationer

Kastrering

Säker kattmiljö

Kattlådor och kattsand

Den gamla katten

Tack alla som kom på årsmötet

61 medlemmar deltog på årsmötet. Efter årsmötet delade vi ut priser till årets NERK-katter. Vi avslutade med gemensam middag. Tack alla som kunde närvara. Det fanns möjlighet att följa årsmötet via livesändning.

Vi avtackade Louis Moritz som varit med i styrelsen i ca 15 år men som nu med varm hand lämnade över kassörskapet till Caroline Tyresgård. Caroline har varit med i styrelsen i ett par år och är nu NERKs nya kassör. Ny i styrelsen från i år är Agneta Ehrenholm som valdes in som suppleant.

NERK livesänder årsmötet 23/2

Vi livesänder vårt årsmöte 23/2 (mötet startar kl 1700) till de som inte har möjlighet att närvara men ändå vill följa med på vad som händer.

Länk till sändningen läggs upp där årsmöteshandlingarna finns (lösenordsskydd inloggning), se kallelsen som skickades ut för några veckor sedan.

Har ni tappat bort papperet, fråga Annelie Finnebäck på messenger eller via mail annelie.finneback@nerk.se så hjälper hon dig.