Tack alla som kom på årsmötet

61 medlemmar deltog på årsmötet. Efter årsmötet delade vi ut priser till årets NERK-katter. Vi avslutade med gemensam middag. Tack alla som kunde närvara. Det fanns möjlighet att följa årsmötet via livesändning.

Vi avtackade Louis Moritz som varit med i styrelsen i ca 15 år men som nu med varm hand lämnade över kassörskapet till Caroline Tyresgård. Caroline har varit med i styrelsen i ett par år och är nu NERKs nya kassör. Ny i styrelsen från i år är Agneta Ehrenholm som valdes in som suppleant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s